POLITICI

                 În calitate de administratori, dorim să aveți o ședere plăcută  în unitatea noastră, asigurându-vă că ne vom strădui ca toate serviciile oferite să va aduca o vacantă cât mai placută, conform clasificării unitatii. Regulamentul de ordine interioară si normele de comportament prezentate mai jos au rolul de a stabili premisele functionării  pensiunii in condiții civilizate si conform normelor legale.

Prezentul regulament are ca obiectiv stabilirea condițiilor de ședere a turiștilor în incinta unității. El se aplică tuturor turiștilor, care îl acceptă prin însuși faptul cazării lor în pensiune și trebuie să i se conformeze fără limite sau rezerve.

Nerespectarea reguilor de ordine si liniste interioara pentru o buna desfasurare a activitatii de primire turistica va duce implicit la evacuarea turistilor din unitate, fara rambursarea sumelor achitate.

              Cazarea în unitate se face între orele18:00  -23:00 la recepție, prezentând actul de identitate pentru înregistrarea în registrul destinat oaspeților și pentru a se elibera cheia aferentă camerei rezervate. Achitarea costurilor aferente cazării se va face la recepție în momentul sosirii, nefiind posibilă modificarea duratei sejurului la mai puține nopți de cazare decât cele rezervate. Astfel de cerințe vor duce la  achitarea costului integral al rezervării  pentru  păstrarea camerei sau  la anularea intregii perioade de cazare si pierderea avansului.

Eliberarea camerei  se efectuează pana la ora 12:00pm. Predarea cheii la recepție după expirarea perioadei rezervate se va face numai după ce s-a realizat verificarea camerei de către personalul de serviciu al pensiunii.

Late check-out: 12.00-17.00 In conditiile in care camera este disponibila, dupa o verificare si confirmare cu receptia, poate fi eliberata mai tarziu de ora standard. Astefe se va percepe peste pretul camerei, tarif suplimentar, echivalent cu 10% din pretul standard al camerei pe fiecare ora depasita. Dupa ora 17.00 se va tarifa inca o noapte de cazare integral.

            ESTE INTERZIS FUMATUL ÎN CAMERE!  În camere nu se fumează. Pentru fumători există spațiu special amenajat (balcon, terase, foișoare). Nerespectarea interdicției de a fuma în camere atrage după sine penalizarea cu 500 lei.

           Este interzis consumul de alimente și semințe in camere. Exista spații special amenajate și dotate pentru servirea mesei  (bucătărie , terase).

          În camere este interzisă  organizarea de petreceri, nu se acceptă muzica la volum ridicat.

          Perioada cuprinsă între orele 23:00 si 9:00 este considerată perioada de odihnă și liniște. Deoarece confortul fiecărui  turist este important pentru noi, vă rugam să respectați  orele de odihnă. Daca sosiți în pensiune după ora 23:00 vă rugăm să păstrați liniștea.

         Pentru siguranța și confortul clienților noștri, pentru a nu supraaglomera camerele sau grădina, persoanele care nu sunt cazate in pensiune nu au acces in curte si nici la cameră. Ne rezervăm dreptul de a anula rezervarea dumneavoastra dacă nu se respect această conditie.*

        Turiștii trebuie:

    – să nu deterioreze sau înstrăineze obiectele din dotarea pensiunii , în caz contrar aceștia datoreză contravaloarea obiectului deteriorat  și manopera;

   – să nu preia la plecare vreun obiect din dotare;

   – să nu deranjeze liniștea celorlalți clienți;

   – să folosească doar spațiile comune ale pensiunii și camerele rezervate de ei;

   – să nu intre în alte camere sau în spațiile destinate doar personalului pensiunii;

   – să nu lase copiii nesupravegheați;

   – să nu rupă plantele sau arbuștii din grădina pensiunii;

   – să anunțe cât de repede posibil orice defecțiune a aparatelor sau instalațiilor din dotare;

   – să nu folosească prosoapele pentru : șters părul vopsit, pentru demachiat, curățat încălțămintea ( sunt la dispoziție -accesorii pentru încălțăminte), geamantanele, pardoseala, etc.! A se folosi doar pentru uz corporal; henna pătează iremediabil prosoapele și lenjeria

   – este interzis excesul de băuturi, sonorizările la volum  ridicat atât interior cât și în  exteriorul pensiunii, sau la orice ore  care îi deranjează pe ceilalți turiști;

    – se interzice utilizarea aparatelor electrocasnice în camerele de cazare, altele decât cele din inventarul propriu; sunt exceptate aparatele de ras şi de uscat părul;

    – se interzic fumatul în dormitoare şi utilizarea focului deschis în apropierea structurii turistice;

mijloacele de iluminat cu flacără, precum felinare, lumânări, se utilizează în condiţii de siguranţă, fiind stinse după folosire;

   – se interzice funcţionarea fără supraveghere a mijloacelor de încălzire locală şi a celor de preparat şi încălzit hrana;

   – se interzice uscarea hainelor sau a altor materiale textile pe aparatele de bucătărie sau de încălzire;

   – se interzice utilizarea aparatelor mobile pentru încălzire sau prepararea hranei alimentate cu combustibil solid, lichid ori gazos în spaţiile accesibile publicului şi în camerele de cazare;

   – să nu lase obiectele personale nesupravegheate in spațiile comune din pensiune;  Nu ne asumăm răspunderea pentru  pierderea acestora.

   – să păstreze mereu ușa camerei rezervate incuiată;

   – orice accident produs ca urmare a nesupravegherii  copiilor  sau a consumului  excesiv de alcool nu este in răspunderea noastră.

Acest regulament vine în întâmpinarea așteptărilor turiștilor noștri. *În cazul nerespectării lui, ne rezervăm dreptul interzicerii accesului în incinta pensiunii si de a acționa conform legii pentru încălcarea proprietății private sau a regulilor interne ale acesteia.  Va mulțumim pentru înțelegere și vă dorim un sejur  cât mai placut și relaxant!